Ervaar de Natuur op het Blotevoetenpad

Vanaf 29 maart tot 1 november kun je de natuur van Bovenkarspel op een heel bijzondere manier ervaren: op blote voeten! Het blotevoetenpad is een uniek avontuur waarin we door bossen en over verschillende ondergronden lopen, terwijl we de natuur op een nieuwe manier ontdekken. Tijdens deze coachingssessies van 1,5 tot 2 uur verkennen we het pad, met hindernissen en verrassingen onderweg.

Het blotevoetenpad is een geweldige manier om te ontspannen, stress los te laten en een diepere connectie met de natuur te krijgen. Door letterlijk het contact met de aarde te voelen, creëer je een gevoel van balans en rust. Het is een perfecte setting voor coachingssessies, waarbij we al pratend en wandelend werken aan persoonlijke groei en bewustzijn.

Samen met Dandelion Coaching kun je dit aanvragen voor de volgende dagen:

  • Woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • In juli en augustus kan dit ook op:
  • Maandag en dinsdag

De kosten voor een coachingssessie op het blotevoetenpad zijn € 100,00, inclusief toegang. Het reguliere uurtarief vervalt voor deze activiteit.

Soms is het fijn om deze ervaring te delen met familie. Daarom kun je ook samen met je ouders de sessie doen. In dat geval is de prijs voor de hele sessie € 125,00, voor zowel jou als je ouders.

Wil je de natuur op een unieke manier beleven en tegelijkertijd aan jezelf werken? Boek dan een coachingssessie op het blotevoetenpad. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveer jouw plekje. We kijken ernaar uit om samen met jou het pad te bewandelen!

Foto’s: website blotevoetenpad Gouwe voeten