Dandelion Coaching

Omdat elk kind mag stralen als een ster

Veel kinderen merken al vroeg dat ze anders zijn. Zodra ze naar school gaan, voelen ze dat hun manier van denken en spelen niet altijd overeenkomt met hun omgeving. Ze willen toch ook gewoon spelen en knutselen, net als de andere kinderen? Maar hun gedachten volgen een uniek pad, en dat wordt niet altijd begrepen. Dit onbegrip kan leiden tot een innerlijke storm, waarbij boosheid, verdriet, onzekerheid en zelfs een gevoel van mislukking naar boven komen.

Het is van groot belang dat deze kinderen begeleiding krijgen van mensen die hen écht begrijpen. Een coach die een vertrouwensband met ze kan opbouwen, kan ze helpen zichzelf te leren kennen en weer te leren vertrouwen op hun eigen kracht. Wanneer dat gebeurt, begint het licht weer te schijnen in hun ogen, alsof de sterretjes terugkeren. De zaadjes van de paardenbloem worden losgelaten en ze beginnen weer te genieten van alles om zich heen. Ze zijn weer zichzelf en stralen als sterren aan de hemel.

Bij Dandelion Coaching geloven we dat een sterke vertrouwensband tussen de coach en de coachee de sleutel is tot succes. Daarom nemen we de tijd om deze band te versterken, zodat zowel het kind als de volwassene zich veilig en begrepen voelt. Samen bepalen we welke stappen we kunnen ondernemen om het leven weer licht en vrolijk te maken.

Coaching kan plaatsvinden waar de coachee zich het meest comfortabel voelt. Of dat nu thuis, op school, in het bos of zelfs in het zwembad is, het belangrijkste is dat ze zich op hun gemak voelen. We willen dat ze zich vrij voelen om te stralen, want elk kind verdient het om gezien en gewaardeerd te worden voor wie ze echt zijn.

Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het licht weer gaat schijnen en de wereld weer een plek wordt waarin ze zich gelukkig en veilig voelen.