Reviews Chill Pillow

reviews kunt u sturen naar review@chillpillow.nl

Review 10-08-2019

mijn zoontje geniet dagelijks van zijn kussen. zit er mee op de bank te friemelen. het brengt hem tot rust. combi van verzwaring en friemelen werkt en goed. zo komt hij beter tot prikkel verwerking.

Review 06-08-2019

Jaaaaaaa!!!! We hebben ‘m binnen!! 🥰😍
Het kussen voldoet helemaal aan onze wensen, maar is nóg mooier dan we hadden gewenst! ☺️ De communicatie was/is erg fijn en er werd goed meegedacht…. stapje voor stapje werden we meegenomen in het maakproces…. heel fijn!
En ondanks de vakantie was het kussen heel snel bij ons!
Een hele blije dochter en moeder hier!
Dank je wel lieve Patricia! 😘

Review 28-02-2019

zondag een Chill kussen besteld voor mijn kleine meid, en dinsdag al in huis, super service en goede kwaliteit.
Ddame is er helemaal blij mee 😊

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en binnen

Review 23-02-2019

Dochter is enorm blij met haar giraffen kussen. Super snelle service en fijn overleg.

Review 08-12-2018

Hij is aangekomen, onze gewonnen Chill Pillow!
1e reactie van dl “Wat lékker!”
Hij voelt ook heel fijn, 3 kilo zwaar, gevuld met kleine bolletjes, het kussen vormt zich dus naar je lijf en geeft diepe druk, waardoor ontspanning.
De kraaltjes en frutsels nodigen uit tot voelen en alles zit mooi stevig vast.
Ons gewenst design is ook supermooi geworden, in overleg via messenger is dat heel goed gelukt!

Onwijs blij mee!!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Review 02-12-2018

De Chill Pillows waren vandaag toch écht wel de mooiste cadeaus bij pakjesavond. Zoon, 10 jaar: ” Precies het goede gewicht, een heerlijke stof om te friemelen, een lekkere gladde achterkant, kralen met structuur en precies genoeg knopen. helemaal perfect gewoon” Hij heeft er de hele avond mee op de bank gezeten en daarna ging hij mee naar bed. Exit ‘sintstress’ en een compleet relaxed kind. Super bedankt voor je inzet Patricia. Ze zijn geweldig! De eerste reactie was ook leuk: ” Yes, eindelijk een eigen Chill Pillow. precies perfect voor mij. Echt knap van Patries!”

Review 30-11-2018

Chill Pillow heeft 2 mooie kussens gemaakt voor mijn kinderen. Me kids werden heel blij van de foto’s die werden doorgestuurd tijdens het maken. Ze zijn super blij dat er gemaakt kon worden wat ze graag wilde. Kortom zeer geslaagd!

Review 23-10-2018

Wat een werk heb je eraan gehad, en wat is hij mooi. Mijn dochter is er zo blij mee!
Nu kan dit hoogsensitieve meisje heerlijk met haar kattenkussen friemelen en voelen om zo lekker haar hoofdje weer leeg te maken. Dank je wel!!

Review 16-10-2018

Vandaag het kussen ontvangen. Dochter is er helemaal blij mee. Er is zo goed mee gedacht wat er allemaal mogelijk was. Zelfs na het uitzoeken nog de betrokkenheid en vragen of het goed was , er nog wat bij moest. Kortom een aanrader. Zal het iedereen aanbevelen.